Меню сайту

Наше опитування
Як Ви ставитесь до ДИТЯЧОГО миротворчого руху
Всього відповідей: 134

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 05:37

Головна » 2011 » Січень » 17 » Підвели підсумки
01:17
Підвели підсумки
14 січня 2011 року у приміщенні сесійної зали Кам'янець - Подільської Міської Ради відбулися відкриті загальні збори "Клубу юних миротворців"[color=red]
На збори були запрошенні: міський голова - Сімашкевич Михайло Євстафійович, заступник міського голови з гуманітарних питань - Сукач Василь Олександрович, керуюча справами міськвиконкому - Стельмах Валентина Вікторівна, начальник відділу у справах дітей, сім'ї та молоді - Сергій Нижник, виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Служіння заради миру» -Данилишин Максим Леонідович, депутат обласної ради чотирьох скликань, заслужений працівник соціальної сфери , почесний член клубу – Підскоцька Надія Костянтинівна, начальник Кам’янець – Подільського військового ліцею полковник - Рощук Олександр Степанович, директор навчально - виховного комплексу з центром реабілітації дітей з вадами зору – Буданцева Алла Іванівна, голова ради ветеранів – Рогаль Леонтій Інокентійович, ветеран 9-ти миротворчих місій ООН, почесний член клубу юних миротворців - Прокопенюк Сергій Леонідович, керівник центра у справах дітей сім’ї та молоді - Юлія Вілоріївна Побережна,
На засіданні також були присутні голови рад клубів та їх члени, батьки.
За порядком денним було обрано президію, до якої увійшли: міський голова Михайло Сімашкевич, заступник голови Василь Сукач, член ради організації "Клуб юних миротворців", віце - президент організації Стадник Роман. Головою зборів було обрано засновника організації, координатора проекту дитячого миротворчого руху в Україні, члена редакційної ради журналу «Голос миротворців», президента КПРДГО «Клуб юних миротворців» – Барановського Володимира Івановича.
Рівно о 16.00 лунають фанфари і до сесійної зали входять прапороносці , члени клубу "Миротворець", вихованці Кам’янець – Подільського військового ліцею у супроводі асистентів, членів клубів юних миротворців шкіл міста. Рівною ходою святкового маршу вони вносять прапори Організації Об'єднаних Націй, України та нашого міста. Залунав Гімн України.
З вітальним словом виступив міський голова Сімашкевич Михайло Євстафійович, який подякував «Клубу юних миротворців» за активну участь у розвитку дитячого миротворчого руху, громадському житті міста та вагомий внесок у духовне і патріотичне виховання підростаючого покоління і вручив подяку від виконавчого комітету Кам’янець – Подільської міської ради. Вітання міського голови завершило щедрування колядників з центру реабілітації дітей з вадами зору.
З доповіддю про діяльність організації виступив координатор проекту дитячого миротворчого руху в Україні, член редакційної ради журналу «Голос миротворців», президент КПРДГО «Клуб юних миротворців» – Барановський Володимир Іванович. У своїй доповіді він зазначив, що тільки у співпраці з міською владою, громадськими організаціями та іншими організаціями та структурами міста можна досягти результатів, які принесуть значну користь у вихованні підростаючого покоління. Володимир Іванович акцентував увагу присутніх на тому, що пошук шляхів вирішення конфліктів та збереження миру – це одне з найважливіших питань, яке стоїть сьогодні перед людством. Саме тому ми повинні виховувати в дітях бажання жити в мирі та злагоді, довести до них, що тільки через турботу про інших, бажання жити в гармонії та дій, що спрямовані саме на це, можливо зруйнувати бар’єри між поколіннями, релігіями, расами та культурами, стимулюючи порозуміння, співпрацю та повагу подібно до стосунків у родині.
З вітальним словом від імені Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Служіння заради миру» виступив виконавчий директор міжнародного молодіжного конкурсу волонтерських проектів Максим Леонідович Данілішин. Він привітав юних миротворців з тим, що вони долучилися до когорти тих, хто є активним учасником волонтерського миротворчого руху та увійшли у першу трійку переможців, а також вручив віце - президенту КПРДГО «Клуб юних миротворців» Стаднику Роману диплом переможця та цінний подарунок для організації.
Секретар і ведуча зборів, член ради організації Войтович Оксана Богданівна надала слово ветерану 9-ти миротворчих місій ООН, почесному члену клубу юних миротворців - Прокопенюку Сергію Леонідовичу, який від імені Ради ветеранів миротворчих місій ООН, Музею миротворчих операцій та інформаційного центру ООН нагородив Барановського Володимира Івановича медаллю «Десятилетие культуры мира и ненасилия в интересах детей планеты. 2001-2010». Особиста подяка від імені Ради ветеранів миротворчих місій ООН, Музею миротворчих операцій та інформаційного центру ООН була оголошена начальнику Кам’янець – Подільського військового ліцею полковнику - Рощуку Олександру Степановичу за всебічну підтримку розвитку дитячого миротворчого руху та участь особового складу ліцею у «Декаді добрих справ для стійкого розвитку». Також подяка була оголошена голові громадської організації Подільських миротворців Леоніду Івановичу Матвєєву і керівнику молодшої групи юних миротворців «Добротворець» волонтеру – інструктору Олені Галецькій. Бурхливими оплесками зустріли юні миротворці та всі присутні у залі ці повідомлення.
З вітальними словами виступили також депутат обласної ради чотирьох скликань, заслужений працівник соціальної сфери , почесний член клубу – Підскоцька Надія Костянтинівна та голова ради ветеранів – Рогаль Леонтій Інокентійович.
Підсумковим наказом по організації за активну участь у роботі клубів були нагородженні:
1. дипломом «Юний миротворець року» - Кшемінська Віка;
2. грамотами - Бурковський Ярослав, Рогулько Володимир, Паламарчук Марина, Мельник Маша, Мельник Іванна, Муляр Настя, Павлюк Коля.
Від імені організації хочемо подякувати усім, хто допоміг підготувати та провести підсумкове засідання зборів «Клубу юних миротворців»
Переглядів: 2078 | Додав: BOS | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Siilvana  
0
Now we know who the snesilbe one is here. Great post!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024