Меню сайту

Наше опитування
Як Ви ставитесь до ДИТЯЧОГО миротворчого руху
Всього відповідей: 134

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 12:03

Головна » 2010 » Травень » 12 » Новини К-П РДГО "Клуб Юних Миротворців"
20:36
Новини К-П РДГО "Клуб Юних Миротворців"
Хочемо поділитися своїми новинами.
9 травня 2010 року Кам'янець - Подільський, як і всі міста України святкував 65-ту річницю Перемоги над фашистською Німеччиною. Наш «Клуб юних миротворців» взяв участь у всіх заходах, що проводяться в місті.

З самого ранку ми поклали квіти та вінки до пам'ятників і могил загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, взяли участь у проходженні святкової колони «Йде Перемога маршем по планеті», застигли у почесній варті юні миротворці під час проведення траурного мітингу «Ніхто не забутий, ніщо не забуте ». Разом з ветеранами
«Юнміри» пройшли від скверу Танкістів до міського стадіону імені Г. Тонкочєєва, де відбулося театралізоване дійство «Уклін тобі, солдат Перемоги».
22 автомобілі, прикрашені квітами, провезли ветеранів колом пошани по стадіону. На кожному автомобілі біля ветарана у почесній варті стояли по два юних миротворця, а очолював колону президент клубу Барановський Володимир Іванович, який тримав червоний прапор Перемоги! Наш танцювальний колектив «Мілена» брав участь і в театралізованому дійстві і у вечірньому святковому концерті «Безсмертний подвиг рідної землі».

У багатьох заходах, присвячених 65 - ій річниці Перемоги, взяли участь члени нашого клубу і до 9 травня. 
29 квітня з допомогою «Клубу юних миротворців» була проведена військово - патріотична гра «Перемога», в якій взяли участь команди учнів 6-7 класів, які відвідують підліткові клуби.
Об'єднана команда, в яку увійдуть 10 кращих учасників гри, отримали від президента нашого клубу В.І. Барановського запрошення на участь у Всеукраїнській військово - патріотичній грі «Checkpoint - 2010», яка проводиться під егідою представництва ООН в Україні.
Протягом 3 днів, п'ятого, шостого і сьомого травня, «юнміри» відвідали та привітали 51 ветерана, які проживають в нашому місті.
7 травня наш клуб відвідав Центр медико - соціальної реабілітації «Довголіття», де «юнміри» привітали з 65-ою річницею Перемоги і виступили з концертом перед ветеранами Великої Вітчизняної війни, що перебувають на лікуванні в цьому закладі.
Допомогли з проведенням урочистих заходів навчально - виховного комплексу з центром реабілітації для дітей з поганим зором, а також дитячому садку № 8, який відвідують діти з обмеженими фізичними можливостями.
9 травня команда «Сонечко» «Клубу юних миротворців» здійснила підйом на гору Говерла, сходження було присвячене 65 - річниці Перемоги, пам'яті жертв другої світової війни, 65 - ій річниці утворення ООН, а також Міжнародному дню Європи. Гора Говерла - це найвища вершина Українських Карпат. Висота її 2061 м. Незважаючи на дощ і сніг, різкі холодні пориви вітру, хлопці піднялися на саму вершину і встановили у найвищій точці України прапор Організації Об'єднаних Націй і прапор України.
Більше фотографій Ви зможете побачити в нашому альбомі.

 
Переглядів: 930 | Додав: Andrey93 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kathy  
0
What lbiraeitng knowledge. Give me liberty or give me death.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024