Меню сайту

Наше опитування
Як Ви ставитесь до ДИТЯЧОГО миротворчого руху
Всього відповідей: 134

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 06:09

Головна » 2010 » Вересень » 10 » АКЦІЯ
20:02
АКЦІЯ
Міжнародний Проект за участю ЗМІ
"Будинок без кутів для дитини, або світ як одна сім'я"
Мир народжується в думках людей....
Акція" Діти обирають мир ",
присвячена святкуванню Всесвітнього Дня миру 21 вересня 2010 року та 65-ї річниці створення Організації Об’єднаних Націй 24 жовтня 2010 року.
Акція проводиться Кам’янець – Подільською дитячою громадською організацією «Клуб юних миротворців» за сприянням Представництва ООН в Україні, відділом сім’ї, дітей та молоді, управлінням праці та соціального захисту населення Кам’янець – Подільської міської Ради, Подільської Організації Миротворців та під патронатом міського голови Нестерука А.М.
Кожна людина створює атмосферу у світі своїми думками, словами, своїм відношенням і настроєм. Діти - це натхнення і радість світу. Пропонуємо всім дітям внести свій особливий вклад для створення у світі атмосфери спокою і гармонії. Використовуйте будь-який спосіб:
1.Позитивні думки про спокій і гармонію.
2.Добрі побажання миру.
3.Молитва про мир.
4.Малюнки, казки й інші творчі роботи, які передають стан спокою, радості і гармонії. 5.Пропонуэмо написати оповідання на тему «Глобальна зміна клімату: причини і наслідки».
Щодня присвячуйте хоч би одну хвилину роздумам про мир. Наберіть якомога більше хвилин спокою. Надихніть приєднатися до цієї акції своїх рідних, друзів і знайомих. Всі разом ми зробимо безцінний внесок у створення доброго миру.
Ми будемо раді, якщо Ви запишете і пришлете нам свої думки про мир, а також малюнки на адресу: м. Кам’янець- Подільський, вул. Гунська 11, кв. 11 або на ел.адресу piscipers@rambler.ru до 10 жовтня 2010р. За довідками звертатися по телефону - 0982524128
Прохання до батьків, вчителів і всіх дорослих: Будь - ласка, надихніть дітей і допоможіть їм втілити в життя цю благородну місію.
Кращі роботи будуть направленні в Представництво ООН в Україні (м. Київ)
Координатор проекту в Україні, член редакційної ради журналу «Вісник музею миротворчих операцій «Голос миротворців»», ветеран миротворчих місій, голова Кам’янець – Подільської організації міжнародного центру громадського суспільства «Ініціативи нації», президент Кам’янець – Подільської дитячої громадської організації «Клуб юнных миротворців»
Барановський В.І.
м. Кам'янець-Подільський
Україна.
Переглядів: 861 | Додав: BOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024