Меню сайту

Наше опитування
Як Ви ставитесь до ДИТЯЧОГО миротворчого руху
Всього відповідей: 134

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 16:53

Головна » 2011 » Лютий » 26 » Декада добрих справ присвячена до Дня Захисника Вітчизни.
21:37
Декада добрих справ присвячена до Дня Захисника Вітчизни.
Декада добрих справ, присвячена Дню Захисника Вітчизни, розпочалася ще з 15 лютого. Члени клубу поклали вінки до пам'ятників загиблим воїнам-інтернаціоналістам, випускникам Кам'янець - Подільського Військового Інженерного Училища. Також поклали квіти та вінки до пам'ятника по вулиці Князів Коріатовичів та до могил воїнів на кладовищах міста.
Вшановуючи пам'ять загиблих лунали салюти.
О 16-й годині у районному будинку культури імені Войкова пройшло святкове зібрання за участю учасників тих далеких часів. Відкрив захід міський голова Михайло Сімашкевич. Також на цьому зібранні було оголошено про створення дитячого клубу "Афганці Чорнобиля".

А тепер новини клубу юних миротворців.

20-го лютого волонтерський загін КПРДГО "Клуб юних миротворців" у складі ліцеїстів - Кіш Артема та Кострійчука Володимира, учнів НВК з центром реабілітації дітей з вадами зору- Мельник Маші, Мельник Івани, Філатової Ангеліни під керівництвом волонтера-інструктора Галецької Олени провели миротворчий рейд з нагоди Дня Захисника Вітчизни.
Під час рейду було відвідано 11 ветеранів Великої Вітчизняної війни. Привітання та слова подяки за їх героїчний подвиг у роки війни надали наснаги людям, які вже довгий час через хвороби та бойові поранення не виходять зі своїх домівок.

Переглядів: 3210 | Додав: BOS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024