Меню сайту

Наше опитування
Як Ви ставитесь до ДИТЯЧОГО миротворчого руху
Всього відповідей: 134

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 12:48

Головна » 2010 » Вересень » 10
Звернення ветеранів-миротворців ООН до молоді,
які були прийняті ветеранами-миротворцями України, Росії і Білорусії у зв'язку з Міжнародним днем миротворців ООН
29.05.2010
Шановні колеги, друзі!
Сьогодні світова спільнота відзначає Міжнародний день миротворців ООН. Це свято було встановлене Генеральною Асамблеєю ООН в 2002 році на згадку про рішення, прийняте ООН 29 травня 1948 року про розміщення першої миротворчої місії ООН в Палестині.
За 62 роки, протягом яких учасники операцій ООН несуть вахту миру, миротворчість вийшла за кордони своєї традиційної ролі - з контролю дотримання угод про припинення вогню. Сьогодні миротворці ООН виконують такі завдання, як надання допомоги у політичному врегулюванні кризисних ситуацій, відновлення інститутів цивільного суспільства, сприяння поширенню прав людини, підтримки економічних і соціальних перетворень, спостереження за виборами, роззброєння нерегулярних формувань і колишніх бойовиків, просування програм гум ... Читати далі »
Переглядів: 980 | Додав: BOS | Дата: 10.09.2010 | Коментарі (0)

Міжнародний Проект за участю ЗМІ
"Будинок без кутів для дитини, або світ як одна сім'я"
Мир народжується в думках людей....
Акція" Діти обирають мир ",
присвячена святкуванню Всесвітнього Дня миру 21 вересня 2010 року та 65-ї річниці створення Організації Об’єднаних Націй 24 жовтня 2010 року.
Акція проводиться Кам’янець – Подільською дитячою громадською організацією «Клуб юних миротворців» за сприянням Представництва ООН в Україні, відділом сім’ї, дітей та молоді, управлінням праці та соціального захисту населення Кам’янець – Подільської міської Ради, Подільської Організації Миротворців та під патронатом міського голови Нестерука А.М.
Кожна людина створює атмосферу у світі своїми думками, словами, своїм відношенням і настроєм. Діти - це натхнення і радість світу. Пропонуємо всім дітям внести свій особливий вклад для створення у світі атмосфери спокою і гармонії. Використовуйте будь-який спосіб:
1.Позитивні думки про спокій і гармонію. ... Читати далі »
Переглядів: 861 | Додав: BOS | Дата: 10.09.2010 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024